Hava Trafik Kontrolörleri Sendikasi 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Genel kurulda söz alan başkan Cem Kapısız hükümetin icraatlarını eleştirerek halen gündemde olan yeni kamu reformu yasasının kapalı kapılar ardında düzenleniyor olmasının son derece kaygı verici ve güvensizlik uyandıran bir yaklaşım olduğuna değinerek, en kısa zamanda kamu reformu adı altında yapılacak olan bu değişikliklerin sendikalarla paylaşılmasını arzu ettiklerini söyledi.

TÜRK-SEN başkanı Arslan Bıçaklı’da söz alarak, mevcut hükümet edenlerin muhalefette başka hükümete geldiklerinde bambaşka icraatlar içerisine girdiklerini söyledi. Her fırsatta elindeki kamu kuruluşlarını “Ekonomik Protokol” adı altında özelleştirmeye çalışması hükümetin ve hükümet edenlerin ne derece iş yapmaktan aciz olduklarının göstergesi olarak nitelendirerek, TÜRKSEN olarak her zaman özelleştirmeye karşı olduklarını ve olmaya devam edeceklerini söyleyerek sözlerine son verdi.

Genel kurulda, Hava Trafik Kontrolörleri tanıtım filminin gösterimi, mali raporun ve faaliyet raporlarının sunumları sonunda denetleme kurulu ve yeni yönetim kurulunun oluşturulmasıyla son buldu.

Yeni Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu şöyle:

Denetleme Kurulu
Milhan Beysoylu – Denetleme Kurulu Başkanı
Ece Türk – Denetleme Kurulu Üyesi
Gizem Aksoy Uluç – Denetleme Kurulu Üyesi

Yönetim Kurulu
Cem KAPISIZ – Başkan
İrfan DERLEYEN – Genel Sekreter
Enver BORUCU – Örgütlenme Sekreteri
Sinem BABACAN – Mali Sekreter
Eser ALİCİK – Sosyal İşler Sekreteri
Cafer ELGİN – Eğitim Sekreteri
Kemal ALDAĞ – Basın ve Yayın Sekreteri

Yoruma kapalı.