Neyinize güvenelim?

UBP-DP yasakçı zihniyeti yeni bir grev yasağına imza koyarak hükümetlerinin çalışanlarla ne kadar uzlaşmacı ve diyalog yanlısı olduklarını kanıtlamışlardır. Yazdığımız resmi yazılara 30 günü aşmasına rağmen cevap verme gereği bile duymayan bakanlarımız, son gece aracılarla “bize güvenin” mesajı veriyorlar! Neyinize güvenelim? Bugüne kadar yaptıklarınıza mı? Yapmadıklarınıza mı?
Geçtiğimiz yüzyıla ait sömürge dönemi yasalarının arkasına sığınarak grev ertelemek sorunları çözen bir araç değildir! Bilakis sorunları öteleyerek daha da çoğalmalarına ve zaman içerisinde çözülmesi daha da zor hale gelmelerine sebep olmaktasınız.
Devlet adına eğitim almasi için başka bir ülkeye gönderdiğiniz bu gençleri parasız pulsuz, alakasız bıraktınız. Size ilettikleri, tatil günleri ile ilgili basit bir rica dilekçesi bile 15 gündür masanızda onay beklemektedir! Kendi gençlerinize böylemi sahip çıkıyorsunuz? Kendi evladınıza da mı böyle davranıyorsunuz? Sizlere basit hemen çözebileceğiniz yazılı öneriler sunuyoruz ancak yanıt bile vermiyorsunuz. Dileriz önümüzdeki günleri beraberce sorunları çözmek üzere hareket ederek geçiririz aksi takdirde bu şekilde yasakların arkasına saklanarak Hava Trafik Kontrolörlerini durdurabileceğini düşünenlere mesajımız açıkdır; Biz iki ay sonra yine burda bekliyor olacağız YA SİZ?

Yoruma kapalı.