İşyerinde Mobbing Konulu Eğitim Semineri Yapıldı

TÜRK-SEN’e bağlı sendikalardan HTKS, EL-SEN ve TEL-SEN işbirliği ile “İş Yerinde Bezdiri (Mobbing)” konulu bir seminer gerçekleştirdi. Girne Dome Hotel’in ev sahipliğinde gerçekleşen seminere Surlariçi Asilzadeleri tiyatro grubu da kısa parodileriyle katkı koydular.

Seminer TEL-SEN başkanı Tamay SOYSAN’ın konuşmasıyla başlayarak sırasıyla, HTKS Başkanı Cem KAPISIZ ve TÜRK-SEN Genel Başkanı Arslan BIÇAKLI’nın konuşmalarıyla devam etti. Doğu Akdeniz Üniversitesi Öğretim üyesi Uzman Psikolog Sn. Laden YALMAN konuyla ilgili bilimsel bir sunum yaparak katılımcıları, bezdiri’nin(Mobbing) çalışanlar üzerindeki psikolojik boyutu ile ilgili olarak aydınlattı. Sonrasında Doğu Akdeniz Üniversitesi Hukuk Danışmanı Avukat Sn. Pınar Güzel AĞCABAY kürsü alarak katılımcıları bezdiriye maruz kalmaları durumunda hukuksal açıdan neler yapabilecekleri, nelerle karşılaşabilecekleri konusunda aydınlattı. Son olarak Surlariçi Asilzadeleri Tiyatro grubu mobbing’i konu alan kısa parodileriyle samimi anlar yaşattılar.

Seminer önce değerli konuşmacılara plaket takdimi, sonrasında ise tüm katılımcılara katılım belgesi takdimi ile son buldu.

Yoruma kapalı.